photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / 2EMPRESS feat. IOVA – Walk Away (piesa noua)
2EMPRESS feat_ IOVA - Walk Away

2EMPRESS feat. IOVA – Walk Away (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

2EMPRESS feat. IOVA – Walk Away (piesa noua)

IOVA, o tanara si talentata interpreta si songwriter, si HaHaHa Production colaboreaza cu 2EMPRESS, doua dintre cele mai bune femei DJ din lume, pentru piesa „Walk Away”. Single-ul, compus si produs in studiourile HaHaHa Production, va fi lansat in paralel in Benelux si Romania.
Pentru piesa „Walk Away” au lucrat producatorul Vladimir Coman Popescu, Ioana Sihota aka Jazzy Jo si producatorul belgian Sammy Merayah. Rezultatul e un track dance care impresioneaza printr-un instrumental puternic, pus in valoare si de timbrul vocal remarcabil pe care IOVA il are.
„IOVA este un artist in care HaHaHa Production are mare incredere. Vocea ei si stilul in care isi scrie piesele o recomanda ca un proiect cu un potential international foarte mare, iar colaborarea cu 2EMPRESS este doar inceputul unui drum de succes”, spune Serban Cazan, Head of music producers HaHaHa Production.

Ambitioasa, energica, mereu cu zambetul pe buze, cu un timbru vocal care iese imediat in evidenta, IOVA si-a descoperit pasiunea pentru muzica de la 11 ani, cand a inceput sa ia lectii de chitara. Au urmat mai multe experiente care i-au intarit convingerea ca muzica este alegerea potrivita pentru ea: a avut propria trupa de muzica rock, a fost parte din trupa LaLa Band si din serialul „O viata noua”, iar acum colaboreaza cu echipa HaHaHa Production. Ii place sa cante si sa compuna in egala masura si lucreaza la albumul sau de debut.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com