photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / 2nd Phase – Innervate (piesa noua)
2nd phase

2nd Phase – Innervate (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

2nd Phase. Dupa ce a reusit sa termine anul trecut in topul nostru trance definitiv pe 2015, duoul 2nd Phase ne bucura acum cu un noua piesa uplifting trance, intitulata „Innervate„.

Nici nu stim unde sa ii pozitionam pe scotienii de la 2nd Phase. Nu le putem spune nici upcomeri, caci lanseaza bombe trance inca din 2010, insa nu-i putem anexa nici in categoria A-list. Totusi, ce mai conteaza? Au avut un 2015 de zile mari, iar in 2016 pornesc la drum cu „Innervate”, debutand la Reloaded Music, imprint al Black Hole Recordings.

Techburst, Outburst, Mental Asylum, Lange Music, Create Records sunt doar cateva dintre label-urile la care scotienii Gary Edgar si Stuart Mclellan, care compun perechea 2nd Phase, si-au lansat anul trecut piesele. „Innervate” reprezinta debutul lor la Reloaded Music, un imprint fondat recent si condus de Richard Durand sub umbrela colosului Black Hole Recordings.

Lansata astazi, „Innervate” vine la scurt timp dupa ce noi am creditat remixul de la 2nd Phase pentru „Vesta” de la Craig Meichan pe locul 2 in Top 20 trance 2015. Ne-a placut foarte mult acest remix si ne-a facut sa stam cu ochii pe 2nd Phase de acum inainte!

Ii stiati pe cei de la 2nd Phase?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

machika

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou)

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou) J Balvin lanseaza „Machika”, un track plin de …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com