photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / AC/DC – Rock the Blues Away (videoclip)
acdc_2014

AC/DC – Rock the Blues Away (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Trupa AC/DC lanseaza videoclipul „Rock the blues away”, inainte de turneul mondial care va incepe pe 5 mai si de festivalul Coachella, la care sunt invitati.

Piesa „Rock the blues away” este al treilea single extras de pe albumul lansat in luna decembrie. Videoclipul a fost filmat in Los Angeles, in luna februarie a acestui an, dupa ce trupa a concertat in dechiderea premiilor Grammy.

Si de aceasta data, trupa AC/DC colaboreaza cu regizorul David Mallet pentru clipul „Rock the blues away”, in care putem vedea o multime de fani entuziasmati, care au venit din mai multe colturi ale lumii doar pentru a fi prezenti la evenimentul istoric.

De curand, AC/DC a fost anuntata ca unul dintre invitatii celebrului festival de muzica Coachella Valley Music, care va avea loc pe 10 aprilie, dar si ai evenimentului Arts Festival ce va incepe pe 17 aprilie. Dupa cele 2 festivaluri de muzica, trupa va pleca in turneul mondial „Rock Or Bust, care va incepe pe 5 mai, in Olanda.

Albumul „Rock Or Bust”, lansat pe 2 decembrie 2014, se bucura de succes si a fost vandut in peste 2,8 milioane de copii la nivel international.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com