photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / ADDA – Raza mea de soare (Starile Addei, sezonul doi)
adda thumb(1)

ADDA – Raza mea de soare (Starile Addei, sezonul doi)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

ADDA – Raza mea de soare (Starile Addei, sezonul doi)

Adda revine cu sezonul al doilea din Starile Addei, serialul in care ne ofera mini piese, fiecare cu videoclipul sau, iar astazi  ascultam cu Raza mea de soare.

Sezonul II din Starile ADDEI este format din 6 mini piese, fiecare cu videoclipul sau. Primul episod se lanseaza astazi si poarta numele de “Raza mea de soare”. Starile ADDEI este un proiect complex si unic in Romania, ce intra astazi in al 2-lea an de viata si care a luat nastere in studiourile Baladda Records si Lite Music, in colaborare cu Cat music.


Am scris piesa asta imediat dupa ce am aflat ca am ramas insarcinata. Mi-am concentrat toate emotiile pe care le-am simtit, toate aceste sentimente unice si noi, in ceea ce vreau sa ramana prima mea declaratie de dragoste catre… bebe. Vreau sa ii ramana aceasta amintire o viata intreaga! Am decis sa lansez astazi, de ziua sotului si managerului meu, Catalin, primul episod din Starile ADDEI, pentru ca exact acum un an ii declaram dragostea printr-o alta piesa „Azi e ziua ta, iubire” – melodie prin care ii spuneam ca imi doresc sa fiu mama copilului sau. Si iata ca a venit! Sunt cea mai fericita persoana de pe pama.nt! – ADDA

ADDA este cea care isi scrie singura versurile, iar la muzica a colaborat alaturi de Liviu Teodorescu. Mix-masterul este realizat de catre Madalin Rosioru si de catre Liviu Teodorescu. Adda a lansat recent o piesa alaturi de tatal sau, Orasul Adormit, iar pe radio am ascultat-o cu Lupii, un track lansat spre finalul anului trecut.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com