photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Adela Popescu s-a măritat!
Adela_Popescu-nunta_5a5f4d9577

Adela Popescu s-a măritat!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Sâmbătă, într-un decor tradițional românesc și într-un peisaj de munte, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au făcut jurămintele de iubire veșnică. Evenimentul a avut loc în secret, la o cabană de vânătoare din Gura Siriului, Brașov, iar alaiul a fost format din aproximativ 60 de persoane.

Organizată în stil tradițional, nunta Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan a avut loc pe un domeniudin județul Brașov, departe de agitația orașului, într-un decor de munte, izolat, unde rețelele de telefonie mobilă nu au semnal.

Anunțul cununiei a fost făcut chiar de mireasă, pe blogul personal, înainte cu doar câteva minute de a părăsi țara împreună cu proaspătul mire. „Sâmbătă 22 august ne-am căsătorit într-un loc minunat, înconjurați de zâmbetele celor ce s-au bucurat pentru fericirea noastră până la lacrimi”, a scris Adela.

”Alaiul până la biserică, acolo unde toți cei prezenți ne-au însoțit pe jos, cu voie bună, sârbă din cotitură. Căci ce nuntă este aceea fără o sârbă, vorba tatălui meu. Mi-l amintesc pe Radu fericit și emoționat strângându-mi mâna în biserică”, a continuat artista.

Vedeta a purtat o rochie albă, simplă,brodată manual și a avut un buchet de mireasă compus din mure sălbatice, hortensii, bujori și iederă. În această dimineață, cei doi proaspăt căsătoriți au plecat în luna de miere cu avionul, într-o destinație exotică.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com