photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Adele este headliner la Glastonbury, alături de Muse și Coldplay
timthumb.php

Adele este headliner la Glastonbury, alături de Muse și Coldplay

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Adele este cel de-al 3-lea și ultimul headliner confirmat anul acesta la festivalul Glastonbury. Artista britanică va încheia seara de sâmbătă, 25 iunie, ceilalți doi headlineri programați pentru 24 și 26 iunie fiind Muse, respectiv Coldplay.

După multe zvonuri privind un posibil concert Adele la Glastonbury, informația a devenit în cele din urmă oficială. Vestea a fost confirmată chiar de artista britanică în timpul unui concert susținut recent în Londra, pe Arena O2.

„Cine merge la Glastonbury anul acesta? Ne vedem acolo. Eu voi fi acolo. Voi fi headliner sâmbătă. A trebuit să țin secretul ăsta ani de zile!”, le-a spus Adele fanilor prezenți la concert.

La scurtă vreme de la acest anunț, a venit și cea de-a doua confirmare, din partea organizatorilor.

„Ne simțim onorați să o avem pe minunata Adele ca headliner sâmbătă seara la Pyramid Stage!”, a scris pe Twitter organizatoarea festivalului și fiica fondatorului Glastonbury, Emily Eavis.

Înainte ca vestea să devină oficială, Emily Eavis povestise într-un interviu cât de mult și-o dorește pe Adele în lineup, alimentând zvonurile deja existente.

„Noi (organizatorii Glastonbury) o iubim pe Adele. Este o artistă incredibilă, sinceră, cu simțul umorului și cu picioarele pe pământ, motive pentru care o și iubesc fanii atât de mult…ar fi grozav să o avem în lineup.”

Festivalul Glastonbury se va desfășura anul acesta în perioada 22 – 26 iunie. Adele va fi headlinerul zilei de sâmbătă, 25 iunie. Muse va încheia seara de vineri, 24 iunie, iar headlinerul ultimei zile de festival (26 iunie) va fi Coldplay. În lineup au fost confirmați și PJ Harvey, Jeff Lynne’s ELO  și Jess Glynne. Conform tradiției, cele mai multe trupe sunt anunțate după epuizarea ultimelor bilete puse în vânzare.

La ediția de anul trecut a festivalului Glastonbury s-au vândut 135.000 de bilete. Headlineri au fost Florence and the Machine (care a înlocuit trupa Foo Fighters), Kanye West și The Who. Abonamentele pentru cele 5 zile de festival s-au vândut la prețul de 225 de lire (aproape 13 milioane de ei). Anul acesta, abonamentele costă 228 de lire.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com