photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Adrian Sina – Orice fac e bun cu tine (videoclip nou)
adrian sina orice fac e bun cu tine

Adrian Sina – Orice fac e bun cu tine (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Adrian Sina vine cu o noua piesa de dragoste, sincera si emotionanta, cu care spera sa ajunga la inimile fanilor – Orice fac e bun cu tine. Single-ul apare direct cu un videoclip filmat printre nameti de zapada, intr-un peisaj de poveste.

Liderul Akcent Music lanseaza videoclipul „Orice fac e bun cu tine” filmat in mijlocul nametilor, la temperaturi de minus 25 de grade. Regia si ideile ii apartin lui Anthony Icuagu si mizeaza pe trendul minimalist si simplitate care va domina muzica in 2016.

„Mi-as dori ca fiecare persoana care asculta noul single sa fie atat de norocos incat sa gaseasca sau sa aiba deja pe cineva caruia sa ii dedice aceste versuri. Dragostea e un sentiment care ma inspira la nesfarsit, e motorul care ne porneste pe toti in fiecare zi. Si da, bineinteles ca inspiratia a fost Anca, sotia mea.”

Adi Sina e unul dintre compozitorii si producatorii de succes ai momentului. El semneaza hiturile lansate de Lidia Buble, spre exemplu, care s-a auzit peste tot cu piesa Le-am spus si fetelor. In cadrul proiectului Akcent a lansat un nou single, Amor Gitana, iar anul trecut a mai lansat doua colaborari – Dilemma (feat Meriem) si Te Quiero, impreuna cu Galena.

Va place noua piesa Adi Sina?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Smiley & Feli - Vals

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou) Smiley colaboreaza cu Feli pentru o noua varianta a piesei Vals, una …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com