photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Adrian Tutu – Mi Hermosa feat. Dean (piesa noua)
11667519_684134635026101_3562094105696098214_n

Adrian Tutu – Mi Hermosa feat. Dean (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Adrian Tutu lanseaza o noua piesa, de data aceasta in limba spaniola. Primul castigator al concursului Romanii au talent colaboreaza cu Dean pentru primul sau track in spaniola, Mi Hermosa.

Piesa este produsa de Tutu, la fel ca si ultimele doua single-uri lansate de artist: Mai Tare si Lasa, iar cantaretul vrea sa ajunga cu ea in topurile muzicale de la noi.

Pentru ca in ultima perioada pe contul sau de Facebook primeste multe comentarii cu noua sa porecla „J Balvin”, Tutu s-a hotarat sa le faca o surpriza sustinatorilor sai si sa faca o piesa in spaniola alaturi de Cosmin Dragomir (Dean) , si el fiind anul trecut a fost numit Enrique de Romania, dupa ce a castigat un concurs organizat de Enrique Iglesias cu un remix al piesei ‘Ï’m a freak”.

„”Mi Hermosa” este produsa de mine in mare parte la fel ca ultimile piese „Mai Tare” si „Lasa” lansate pe canalul meu oficial AdrianTutuOficial, doar ca de aceasta data am marit putin echipa si i-am avut aproape pe Cosmin Dragomir care este foarte talentat si la clape, de Oprea Cristian graficianul pe care ma bazez mereu, si nu in ultimul rand pe Adina Chircea care este un textier exceptional in limba Spaniola”, spune Adrian Tutu.

Adrian Tutu a tot lansat piese, insa nu a reusit sa aiba un impact foarte mare la public, in ciuda colaborarilor. A venit cu o piesa alaturi de Boier Bibescu, Unde e si a prins airplay alaturi de Xonia si Averi de sentimente.

Cum vi se pare piesa lui Adrian Tutu?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Smiley & Feli - Vals

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou) Smiley colaboreaza cu Feli pentru o noua varianta a piesei Vals, una …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com