photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Juratii de la Eurovision, dați afară din hotel, de Luminița Anghel
x16-vdt-luminita.jpg.pagespeed.ic.uDvdRjD_Az

Juratii de la Eurovision, dați afară din hotel, de Luminița Anghel

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

După ce televiziunea publică şchioapătă de la orice cheltuială, Luminiţa Anghel a reuşit să încarce şi ea nota de plată a postului public, dând afară din hotelul de patru stele din Craiova toată echipa ce a jurizat aseară selecţia naţională Eurovision.

Deşi i-a fost recomandat un alt hotel pentru cazarea pentru finala Eurovision, artista a aflat vineri unde sunt cazaţi membrii juriului, a căror identitate a fost ţinută la secret până aseară, şi şi-a rezervat un apartament exact în respectivul stabiliment.

Pentru ca juraţii să fie protejaţi de orice fel de “intervenţii”, organizatorii au decis ca aceştia să părăsească de urgenţă hotelul, în ciuda faptului că respectivele camere erau deja achitate. În pragul serii, toţi cei ce au făcut parte din juriu au fost “evacuaţi” din hotel, fiind mutaţi într-altul, cu mai puţine stele, dar unde posibilitatea ca juraţii să dea nas în nas cu vreun concurent era exclusă.

Aseară, la Sala Polivalentă din Craiova, 12 artişti s-au luptat pentru a reprezenta România la finala Eurovision de la Viena.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com