photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Afgo & Liviu Hodor feat. Jack Hawitt – Lost without you (videoclip nou)
egdaiifi

Afgo & Liviu Hodor feat. Jack Hawitt – Lost without you (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Afgo si Liviu Hodor bifeaza cea de-a doua lor colaborare, Lost Without You, iar de data aceasta il coopteaza si pe Jack Hawitt. Piesa apare cu un videoclip filmat atat la noi, dar si pe strazile Londrei, acolo unde Jack locuieste.

Cu o poveste romantica, ancorata in cotidian, care exprima emotii unice, videoclipul este regizat de catre iRonic si a fost filmat atat in Romania, in Cluj si Bucuresti, cat si in Londra. La fel ca in cazul primei lor colaborari, piesa „Lost Without You” continua linia si stilul clubbing, deep house si este sustinuta de vocea lui Jack Hawitt.

Single-ul „Lost Without You” este compus de catre Afgo, Liviu Hodor, Eugeniu Albu si Jack Hawitt. Afgo si Liviu Hodor sunt si compozitorii piesei „You (In My dreams), prima lor colaborare.

Afgo este un tanar DJ care a cucerit publicul clubbing cu mixurile si remixurile pe care le face, dar si cu single-ul „Deja de Ser”. Jack Hewitt este un artist originar din UK, care a lansat 3 EP-uri alaturi de Parnell Page si a compus numeroase soundtrack-uri de teatru, film si proiecte online. Liviu Hodor a lansat mai multe hituri alaturi de Mona: Unde-i dragostea, Je t’aime sau Sweet Love.

 

Va place noua lor colaborare?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

ackym

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou) Ackym si Maxim lanseaza „I Love U”, o piesa …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com