photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Alex M.O.R.P.H. feat. Natalie Gioia – 4Ever (piesa noua)
alex morph natalie gioia

Alex M.O.R.P.H. feat. Natalie Gioia – 4Ever (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Alex M.O.R.P.H. si Natalie Gioia s-au intors impreuna in studio si au realizat o noua colaborare. De data aceasta insa e fara versuri, va fi lansata la Vandit si se numeste „4Ever”.

For the record, toate cele trei colaborari ale lui Alex M.O.R.P.H. cu Natalie Gioia lansate pana in momentul de fata s-au aflat mai intai pe compilatiile lui Armin van Buuren si apoi au fost lansate cu labelul A State of Trance de la Armada Music. „4Ever” este pe compilatia ASOT 2015, insa va vedea lumina zilei ca release la Vandit, casa de discuri a lui Paul van Dyk.

Alex M.O.R.P.H. feat. Natalie Gioia – 4Ever (piesa noua)

Natalie Gioia este o vocalista din Ucraina care in 2013 a participat la selectia nationala Eurovision. A colaborat cu EDU, Tucandeo, dupa care a fost descoperita de Alex M.O.R.P.H. Au urmat „Dreams„, „My Heaven” si „The Reason„, piese care au propulsat-o enorm. Cea din urma e una dintre piesele noastre trance favorite din 2014, figurand pe locul 3 in Top 20 Trance 2014.

„4Ever” va putea fi gasita in varianta completa in magazinele digitale abia pe 27 aprilie 2015. Totusi, o vom putea auzi pe compilatia A State of Trance 2015 a lui Armin van Buuren incepand cu 26 martie.

Nu-i asa ca miroase a „old trance”?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com