photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Alex Mica feat. W.Y.D. and Mr. Sax – Transylvania (piesa noua)
alex mica

Alex Mica feat. W.Y.D. and Mr. Sax – Transylvania (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Alex Mica feat. W.Y.D. and Mr. Sax – Transylvania (piesa noua)

Alex Mica se intoarce cu un nou single alaturi de Doddy si Mr Sax, o piesa cu influente din folclorul romanesc, asa cum ii spune si numele – Transylvania.

Noua piesa este o combinatie inedita de R&B cu folclor autentic ardelenesc si un sound fresh produs de catre Shift si Costin Bodea, iar mixing-ul si masteringul ii apartin lui Alex Cotoi.


„Piesa Transylvania este o idee originala care mi-a venit in timp ce zburam spre Malaysia, unde am avut un mini-turneu in mai 2015. Piesa am compus-o intr-o seara, in apartamentul din Penang, unde eram cazat impreuna cu Mr. Sax si managerul meu, Bogdan Toma. Vocea mea si saxofonul lui Cosmin au fost inregistrate in studioul din Penang, iar la sfarsitul anului, piesa a ajuns la Shift pentru productie. Sper ca noul meu single sa ajunga la urechile fanilor si, de ce nu, sa fie ascultat pe tot mapamondul, mai mult decat primul meu hit, „Dalinda”, declara Alex Mica.

Alex Mica a avut un succes urias cu piesa Dalinda, urmata apoi de Breathe, care a avut un impact similar in topurile din Romania. Cantaretul a mai incercat apoi sa atinga succesul precedentelor lansari cu piese ca No Me Digas sau Afrodita, insa a ajuns pe radio datorita unei colaborari cu Eli si in limba romana – Nu mai cred in tine.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com