photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Alex Velea – Partea a doua feat. Rashid (Din vina ta)
Alex Velea_Golden Boy Society_Partea a doua_Din vina ta

Alex Velea – Partea a doua feat. Rashid (Din vina ta)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Dupa ce a lansat cateva piese, Alex Velea se intoarce cu Partea a doua, continuare hitului Din vina ta. De data aceasta, Alex Velea il coopeteaza si pe Rashi pe track, pentru a juca rolul de narator.

 

“Partea a 2-a este o continuare fireasca a piesei “Din vina ta”. Deceptiile creeaza un impact puternic asupra sufletului, iar eu ma exteriorizez cel mai bine prin muzica. E un rezultat in care s-au implicat multe persoane, inclusiv cei doi coregrafi ai mei, Andrei Minea si Fofo – care este si producatorul piesei. Ii multumesc si lui Rashid pentru strofa lui criminala, cat si tuturor baietilor din Golden Boy Society, dar mai ales voua pentru ca ma apreciati si ma sustineti”, declara Alex Velea.

Piesa „Partea a doua (Din vina ta)” este compusa si produsa in studiourile Golden Boy Society, unde Alex Velea a creat un hub de creatie muzicala, impreuna cu baietii lui de aur: Rashid, Mario Fresh, Lino, Jon Baiat Bun & Karie.

Vara aceasta l-am ascultat pe Alex Velea alaturi de Boier Bibescu pe Imi e dor, iar inainte a lansat trackul Tiki Taka, care nu s-a bucurat de impactul obisnuit al pieselor pe care cantaretul de obicei le lanseaza. In schimb, s-a auzit pe radio cu Defectul tau sunt eu, aparut la scurta vremea dupa Din vina ta.

Va place aceasta continuare?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Smiley & Feli - Vals

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou) Smiley colaboreaza cu Feli pentru o noua varianta a piesei Vals, una …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com