photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Alexandra Dinu nu crede în ”Visul American”
Alexandra-Dinu-Unica-2_0e6b434935

Alexandra Dinu nu crede în ”Visul American”

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Alexandra Dinu va debuta ca actriță în Statele Unite în această toamna, cu premiera filmului “The Serpent’s Gift”, unde interpretează rolul principal, și nu pare să se oprească aici. Planuiește să se mute pentru câteva luni la Los Angeles pentru a lua pulsul industriei americane de film, însă mărturisește că este destul de reticentă și că și-a păstrat luciditatea în ceea ce privește mitul “Visului American”.

Actrița este protagonista unui pictorial retro, publicat în ediția de luna mai a revistei Unica. Fotografiile au fost realizate pe străzile din Beverly Hills, atunci când Alexandra a fost invitat special la Festivalul de Film „Los Angeles Italia”, desfășurat chiar în săptămâna premergatoare premiilor Oscar.
În interviul acordat publicației, vedeta povestește despre impresia pe care i-a lăsat-o primele contacte cu showbiz-ul de la Hollywood.
„Concurența de la Hollywood este acerbă pentru că te confrunți cu cei mai buni din lume. Nu mă sperie însă acest lucru. Dacă te sperie Hollywoodul, înseamnă că meseria asta nu este pentru tine. Trebuie să fii conștient de ceea ce ești, trebuie să realizezi că ai încă multe de învățat și trebuie să absorbi cât mai mult de la oamenii care te inspiră. E total greșit să pleci în America cu vise mărete, cultivând acel «American Dream». Îți poti face singur rău. Cred că e mai inteligent să te duci și să stai, să zicem, trei luni pe an acolo, să le cunoști stilul de viață, să preiei tot ceea ce are mai bun America, iar apoi să te întorci acasă și să analizezi. Nu am crezut niciodată că America e locul perfect și nu m-aș vedea locuind acolo o perioadă lungă. America îți poate da totul, dar îți poate lua totul. Este un joc, trebuie să-i cunoști bine regulile pentru a-ți gândi următoarea mutare”, a declarat Alexandra Dinu pentru revista „Unica”.
Alexandra Dinu este, înainte de toate, mama bșiețelului ei, căruia i se dedică în totalitate, el fiind reperul ei în viață. Mario îi va fi în această perioadă tot timpul alături.
„Nu consider că am fost atât de concentrată pe carieră precum cei mai mulți dintre colegii mei. Familia a fost prioritatea mea timp de mulți ani și este absolut normal, din moment ce am ales să devin mamă. Într-adevar, mi-am dorit să-mi dezvolt și cariera, am fost și sunt ambițioasă, însă nu a fost niciodată pe primul plan. Această pasiune îți absoarbe toată ființa și, cu cât investești mai mult, cu atât rezultatele sunt pe măsura eforturilor tale. În cazul meu, fiind mamă, am știut dintotdeauna că sunt anumite lucruri pe care nu le pot face pentru artă. Și sunt împăcată cu asta. Fiul meu și responsabilitatea pe care o am față de el mă obligă să rămân cu picioarele pe pământ”, mai adaugă Alexandra Dinu în interviul acordat revistei Unica.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com