photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Alexandra Stan a primit o veste care i-ar putea afecta grav cariera
Alexandra Stan

Alexandra Stan a primit o veste care i-ar putea afecta grav cariera

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Recent, Ambasada Statelor Unite a refuzat să-i reînnoiască viza de lucru şi a pierdut deja primul contract peste Ocean.

Patronii români ai unui club din New York au ţinut morţiş să-şi încânte clienţii, pe 1 mai, cu un recital al Alexandrei Stan, o artistă despre care s-a mai auzit câte ceva peste Ocean. Au dorit-o, au contactat- o şi i-au cerut să presteze în localul lor, în faţa a 400 de oameni. Din informaţiile noastre, Alexandra nu a stat prea mult pe gânduri şi le-a servit un “Da!” răspicat.

Odată făcută înţelegerea însă, cântăreaţa născută la malul Mării Negre a fost izbită frontal de o problemă total neaşteptată: viza ei de lucru, valabilă pe teritoriul SUA, expirase şi o punea în imposibilitatea de a semna contractul. În aceste condiţii, primul ei demers a fost să-şi facă o programare la Ambasada SUA în România pentru reînnoirea documentelor.

Au înlocuit-o cu Alexandra Ungureanu

Încrezătoare, ca o artistă demnă de toată bunăvoinţa americanilor, Alexandra s-a prezentat la interviu. Nici în cele mai urâte vise nu s-ar fi aşteptat la asta, dar… cererea i-a fost respinsă. În cuvinte puţine, americanii i-au interzis româncei să presteze servicii pe teritoriul ţării lor.

În aceste condiţii, Alexandra s-a văzut nevoită să refuze cântarea de la New York, iar beneficiari au devenit aproape instantaneu alţi colegi de-ai săi de breaslă: Alexandra Ungureanu, Keo şi Skizzo Skillz. Cu viza de lucru la purtător, cei trei vor face atmosferă în clubul newyorkez pe 1 mai.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com