photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Alexandra Stan – I Did It, Mama (videoclip nou si versuri)
Alexandra Stan_I did it Mama

Alexandra Stan – I Did It, Mama (videoclip nou si versuri)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Alexandra Stan vine cu un nou single, cu influente orientale si un videoclip indraznet din care nu lipsesc dansatorii imbracati mai mult decat sumar - I Did It, Mama. 

ingle-ul este produs de David Ciente, Marco & Seba, impreuna cu producatorii suedezi Json Chanel si Eric Turner, cunoscut pentru colaborarile lui de succes cu Tinie Tempah (Written in the stars) si Inna (Bop Bop).

Despre noul ei single si videoclip, Alexandra Stan marturiseste: “’I did it, Mama’ este o piesa de stare mai rebela, pe care parintii nu o inteleg din prima sau au tendinta sa o judece. Insa toata piesa are un aer optimist, e dinamica si te face sa dansezi instant. Expresia „I did it, Mama!” este spusa cu mandrie si cu bucuria ca am reusit! As zice ca e un mix intre reggaeton, european pop si balcanic. Si la filmarile videoclipului m-am simtit foarte bine, ca o zeita absoluta, cu zeci de barbati misunand in jurul meu timp de 24 de ore”.

Vara aceasta am ascultat-o pe Alexandra Stan alaturi de Inna pe piesa We Wanna, cu care s-au bucurat de un adevarat succes in Europa. Recent, a colaborat si cu Dorian pentru piesa Motive.

Cum vi se pare noua piesa Alexandra Stan?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com