photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Alexandra Ungureanu – In the middle of the night (piesa noua)
alexandra ungureanu

Alexandra Ungureanu – In the middle of the night (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Alexandra Ungureanu – In the middle of the night (piesa noua)

La doar trei luni de la lansarea single-ului „Zile si Nopti”, Alexandra Ungureanu ne prezinta o noua piesa, de data asta in limba engleza.

„In the middle of the night” este cea mai noua piesa de la Alexandra, produsa de Roton in colaborare cu super echipa celor de la Play & Win, care a stat in spatele numeroaselor hit-uri internationale ale INNEI precum: „Hot”, „Un Momento”, „Deja Vu”, „Amazing” si multe altele.

Impreuna, au reusit sa surprinda esenta noptilor de vara si sa aduca publicului o piesa care va rascoli emotiile chiar si in miezul zilei.

Despre piesa si istoria ce a stat la baza ei, Alexandra declara: „A fost prima piesa inregistrata pentru activitatea mea solo, dar a stat in asteptare mai mult de 2 ani. Am lucrat cu baietii de la Play & Win, o echipa cu care mi-am dorit demult sa colaborez. Sound-ul incitant, sexy in combinatie cu doze potrivite de mister si caldura poate fi reteta perfecta pentru o noapte e vara memorabila. Sper cat mai multe iubiri pasionale sa-si gaseasca energia in aceasta piesa.”


Desi ne-a obisnuit cu aparitiile alaturi de trupa Crush, alaturi de care a cucerit publicul si a tinut fanii incantati ani de zile, Alexandra lanseaza astazi o piesa cu o energie aparte si vibratii intense, insotite de versuri la fel de emotionante.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com