photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Alexandra Ungureanu – Take Your Time (video)
12791073_10153456951470994_8946705532036635402_n

Alexandra Ungureanu – Take Your Time (video)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Dupa succesul videoclipurilor din seria ”Music in pRogress”, Alexandra Ungureanu lanseaza pe piata muzicala un nou proiect video inedit: ”413 Sessions”. Proiectul contine cateva inregistrari ale unor coveruri, dar si piese proprii, interpretate de solista intr-o maniera country, o premiera pentru Romania.

„Cred ca intr-o viaa anterioara m-am nascut la Nashville, oraul american al muzicii country adevarate. Single-ul m-a inspirat pentru a-i oferi o interpretare personala”, spune artista.

„Take Your Time”, piesa country a momentului, este primul videoclip din cadrul proiectului ”413 Sessions”, un duet cu Alex Musat, un tanar chitarist extrem de talentat.

Filmarile videoclipului au avut loc la Cluj, pe acoperisul halelor Atelierului 413, care a dat, de altfel, si numele proiectului. Regia a fost semnata de Sebastian Secan, iar producatorul videoclipului a fost insasi solista.

Daca in ”Music in pROgress” Alexandra Ungureanu a ales sa puna umarul la promovarea turismului romanesc, in ”413 Sessions” si-a dorit sa scoata la lumina creatiile unor artisti extrem de apreciati, mai ales in strainatate, dar mai putin cunoscuti publicului larg. Astfel ca parte din piesele de mobilier create de acestia se regasesc si in decorul videoclipurilor, gandit de artista clujeana Madalina Mihailovici

Distrubutia instrumentistilor e si ea pe masura: Claudiu Purcarin, zis si „Nau”, un toboar de exceptie alaturi de care Alexandra a mai cantat pe vremea cand acesta facea parte din trupa Sistem, dar si Lucian” Stein” Pop, basistul trupei Nightlosers .

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Smiley & Feli - Vals

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou) Smiley colaboreaza cu Feli pentru o noua varianta a piesei Vals, una …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com