photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Alin Pascal – Melodia ta (videoclip nou)
coverart

Alin Pascal – Melodia ta (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Alin Pascal – Melodia ta (videoclip nou)

Alin Pascal lanseaza single-ul si videoclipul “Melodia ta”, si de aceasta data a colaborat cu Randi si studioul Famous Production.

Videoclipul este regizat de catre San si a fost filmat in Sinaia, in luna aprilie a acestui an.

Melodia ta este compusa de Randi si a fost un proces destul de lung, avand in vedere ca este prima piesa pe care o lansez, a trebuit sa gasim un stil care sa ma reprezinte cel mai bine. Filmarea a fost o placere, am avut parte de o echipa super profesionista, careia ii multumesc si cu care sper sa realizez si urmatoarele videoclipuri”, declara Alin Pascal.


Avand o trupa de coveruri de aproape 10 ani, m-am gandit ca este timpul sa-mi exprim trairile si energia prin piese proprii. Este o lume noua pentru mine, dar vreau sa investesc toata energia mea pentru a scoate piese de calitate! Deja lucram la urmatoarea piesa, asa ca stati aproape”, adauga Alin.

Alin Pascal a inceput sa cante inca de la varsta de ani ani, fiind indrumat de catre parintii lui, Matilda Pascal Cojocarita si Stefan Cigu. De pe atunci, a invatat sa cante la un instrument, si anume la vioara. Ulterior a studiat la Conservatorul din Cluj. Proiectele muzicale implica si trupa de coveruri Alin Pascal Band, dar si participarea in cadrul emisiunii concurs Vocea Romaniei.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com