photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Alina Eremia – A fost o nebunie (videoclip nou)
alina-thumb_809_tb628

Alina Eremia – A fost o nebunie (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Dupa ce Alina Eremia si-a invitat fanii la o Vanatoare de versuri pentru a afla despre ce e noua ei piesa, A fost o nebunie, astazi o putem asculta in intregime, cu tot cu clip.

Dragilor a sosit momentul sa va prezint, cu emotie in suflet, cel mai nou single ‪#‎AFostONebunie‬.  O nebunie este acum in sufletul meu si sper sa va regasiti si in aceasta poveste! Va pup si va iubesc pentru ca sunteti alaturi de mine! ‪#‎Ereteam‬, a scris cantareata pe Facebook. Videoclipul regizat de Bogdan Daragiu e unul de imagine, in care regasim o Alina trista. Cantareata se plimba printr-o casa pustie si isi aduce aminte de momentele in care compunea la pian sau semna autografe.

„‘A fost o nebunie’ este despre o poveste de dragoste destul de des intalnita. Versurile vorbesc de momentul acela in care doua persoane uita de sentimentele pe care le au, intervin rutina si tentatia si ajung la un final rapid. „Mi-am imaginat povestea ca o ‘scrisoare audio’ prin care ea isi exprima sentimentele si isi doreste sa fie descatusata de sentimentele ce o tin captiva in trecut. El in povestea mea este ‘inculpatul’, el este cel ce a declansat aceasta poveste! Abia astept sa ascultati piesa pe 3 septembrie!”, a spus Alina.

Alina Eremia lanseaza acest noua single dupa ce si-a ajutat si fratele cu debutul in muzica, lansand impreuna single-ul Ilegal. Alina Eremia a reusit sa stranga milioane de vizualizari pe Youtube cu piese ca Played You, Cum se face sau Cand luminile se sting, melodia care a ajuns in topul difuzarilor pe radio.

Vine Alina Eremia cu un nou hit?

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com