photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Anastasia – Nu oferi (videoclip nou)
anastasia1

Anastasia – Nu oferi (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Anastasia lanseaza o noua piesa – Nu oferi, aceasta fiind cel de-al treilea single din proiectul XsessionMUSICVLOG, o sesiune de inregistrari ce se deruleaza saptamanal pe parcursul anului 2016.

Nu oferi este compusa de Mahia Beldo si este pusa in versuri de Vescan si Anastasia. Nu oferi este primul single oficial al artistei alaturi de Scandalos Music si va fi urmat de altele, ce se vor lansa pe parcursul acestui an in Xsession.

Anastasia s-a alaturat echipei Scandalos Music inca din 2015, cand a participat alaturi de Puya, Vescan, Doddy, Ester, DJ Amy si DJ Wicked in turneul “Noi sa fim sanatosi”.

Nu oferi marcheaza o noua etapa muzicala din viata mea, e o piesa in care ma regasesc atat ca mesaj, cat si ca stil adoptat. Stii momentul acela in care simti ca nu mai poti rezista in relatia toxica, dar nici nu ai curajul sa o spui sau sa-i dai drumul, pentru ca iubesti si… mai ramai putin, chiar daca doare! Asta am simtit si eu, cu totii o facem. Eram in studio cand Mahia mi-a dat exact beat-ul cu atitudine de care aveam nevoie, iar impreuna cu Vescan am scris versurile. In cele din urma EU OFER ceea ce simt…”

Puya despre Anastasia: “De-a lungul timpului am colaborat si cu artisti mai putin cunoscuti, dar foarte talentati. Anastasia este un artist la inceput de drum si consider ca merita sa fie auzita. Am luat-o in gasca Scandalos Music pentru ca are o voce senzationala si e un talent nativ. Noua ne place rau!!!”

Vescan despre Anastasia: “Anastasia mi-a demonstrat de multe ori ca este o voce mare si plina de atitudine. Sa nu mai vorbim de live…suna mereu ca pe cd :) !”

Xsession MUSICVLOG este un proiect nou, ce se desfasoara saptamanal in fiecare joi pe parcursul anului 2016. Productia video pentru toate aceste piese este realizata de Claudiu Stan iar urmatorul single apare joi, 14 aprilie la ora 20.00. Pana acum l-am ascultat pe Puya cu Elena Ionescu si Vescan pe Pasiune, iar Vescsan a colaborat la randul lui cu Florin Ristei pentru piesa Las-o.

Ce ziceti de aceasta piesa?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com