photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Anda Dumitriu – Pentru totdeauna (videoclip nou)
anda dumitriu

Anda Dumitriu – Pentru totdeauna (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Anda Dumitriu, pe care o stim de la Vocea Romaniei, isi lanseaza primul single din cariera, insotit de un videoclip intunecat, care o prezinta la rascruce de drumuri.

Vino pentru totdeauna e titlul piesei cu care fosta concurenta a lui Marius Moga isi face debutul in muzica.

Refrenul piesei vi se va parea cunoscut pentru ca, in original, il gasiti pe piesa cu acelasi nume a celor de la Iris, inclusa pe albumul Maxima, aparut in 2005.

Pentru totdeauna este un nou drum pentru mine, ca sa continui metafora piesei si este un vot de incredere din partea celor de la Iris”.

Pentru totdeauna” cu inima deschisa pentru a-i patrunde mesajul puternic: “Sper sa va placa si sa simtiti ce simt si eu de fiecare data cand o ascult, ca dragostea e singurul drum ce merita parcurs chiar daca ni se pare greu in anumite momente.”, a declarat Anda Dimitriu.

La filmari am avut emotii, dar imi place mult ce a iesit si ii multumesc lui SAN si intregii echipe pentru ca a capturat emotia si mood-ul piesei. De asemenea, multumesc Roton, ATOM si Vlad Lucan cel care a produs piesa”.

Fostii concurenti la emisiunile de talente incep sa domine playlisturile radiourilor. Randi l-a promovat pe Nadir, care a ajuns sa colaboreze cu Havana, iar recent au lansat un nou single – Que sera, sera, iar Nicoleta Nuca a stat saptamani la rand in top cu Nu sunt. Acum, canta alaturi de Cabron Adevar sau Minciuna, iar Jo a urcat in topuri tot alaturi de Randi si piesa Pana vara viitoare.

Va place debutul Andei Dumitriu?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com