photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Andi – Anii ce-o sa vina (videoclip nou)
andi anii ce-o sa vina

Andi – Anii ce-o sa vina (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Andi – Anii ce-o sa vina (videoclip nou)

Andi, cantaretul, producatorul si compozitorul de la studio-ul DeMoga, lanseaza Anii ce-o sa vina, o piesa care spera sa trezeasca emotii si sa transmita energie ascultatorilor.

Dupa succesul inregistrat cu “Fluturi” si “Luni”, artistul lanseaza astazi “Anii ce-o sa vina”, o declaratie de dragoste “despre mine, despre tine, despre fiecare dintre noi”- ANDI

Tanarul are o frumoasa poveste de dragoste cu muzica, inca din copilarie fiind incurajat de familie si prieteni sa isi urmeze aceasta pasiune. Andi  s-a alaturat echipei de la DeMoga Music, unde a devenit responsabil pentru numeroase hit-uri si colaborari cu artisti de renume din Romania. Daca „Luni” spunea o poveste de dragoste in care zilele se succed intr-un fel aparte, “Anii ce-o sa vina” vorbeste despre dorinta de a-ti petrece restul vietii cu o singura persoana.

Anii ce-o sa vin este despre dragoste si ura, pasiune si indiferenta, suisuri & coborasuri. Cu totii trecem printr-o avalansa de stari atunci cand suntem implicati 100% intr-o relatie. Piesa este despre tot ce inseamna sa iubesti si sa fii iubit, despre o proiectare a unei relatii ideale, despre timpul care, pe masura ce trece, ne face mai puternici, mai uniti si mai fericiti.”

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

ackym

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou) Ackym si Maxim lanseaza „I Love U”, o piesa …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com