photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Andra, despre silueta ei după naștere
Andra

Andra, despre silueta ei după naștere

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Andra și-a reluat activitatea la o lună după ce a născut-o pe micuța Eva Maria Ioana, ceea ce nu este deloc ușor și acest lcuru o poate confirma orice mamă.

Prima apariție publică a Andrei după naștere a fost botezul micuței Rosa, fetița lui Pepe și a Ralucăi. Cântăreața a surprins pe toată lumea datorită felului cum arăta la doar o lună de la naștere. Culmea, ea susține că nu ține diete drastice, dar nici nu prea are timp să mănânce.

Și pentru a ascunde cele câteva kilograme în plus, artista spune că apelează la cel mai cunsocut truc: acela de a purta negru.

”M-am îmbrăcat în negru să par mai slabă. Mai am de slăbit, dar nu sunt stresată cu dietele. Cred că am mult prea multă treabă, dar când am timp, mănânc, nu mă joc. M-am întors pe scenă mult mai repede decât la primul copil.

Am lansat o nouă melodie şi acum o promovez. Este extraordianar, fetiţa este încă mult prea mică să ne spună ceva. Dar e un copil foarte cuminte, dar poate e prea devreme. Ne mai supără câteodată colicii, dar în rest suntem bine. Suntem foarte fericiţi că ni s-a împlinit visul de a avea băiat şi fată,” a spus Andra, la emisiunea „Star Matinal”, de la Antena Stars.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com