photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Evenimente / Andra, Elena Gheorghe si Voltaj, in concert de 8 martie
vizual-_-ProFM_SuperGirl-Bucurestiv3

Andra, Elena Gheorghe si Voltaj, in concert de 8 martie

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Cei mai cool artisti din FM vin la Supergirl! Andra, Voltaj, Elena Gheorghe, Adrian Sina, Lidia Buble, Nicole Cherry, Yanka si Mira vor canta pe 8 martie, pentru SUPERfete, in Afi Palace Cotroceni!

icole Cherry, Yanka si Mira vor canta pe 8 martie, pentru SUPERfete, in Afi Palace Cotroceni!

Poti sa fii “corigent in dragoste” sau sa crezi ca “iubirea schimba tot”, insa cel mai e importat e “sa le spui si fetelor” sa nu lipseasca de la concertul ProFM Supergirl. Pe 8 martie, fetele destepte isi fac singure cadou, un concert numai pentru ele!

Pentru editia cu numarul cinci, pe langa SUPERartistii care vor urca pe scena, am pregatit si un set-up special! O experienta 360. Punem scena pe mijlocul pationarului si va lasam sa-i vedeti mai bine si sa-i auziti mai clar pe Andra, Voltaj, Elena Gheorghe, Adrian Sina, Lidia Buble, Yanka, Mira si Nicole Cherry. Pentru ascultatorii din toata tara, Madalina va face prezenta, live din Afi Palace Cotroceni, pe frecventele ProFM, incepand cu ora 16.00. Ea ne va tine la curent cu tot ce se intampla la fata locului si va primi in studio artistii invitati sa urce pe scena.

Incepand cu ora 19:00, Andrei Gheorghe si Greeg, impreuna cu George Vintila vor da startul celui mai asteptat concert al primaverii. Intrarea este libera!

#Radio ProBite#

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Rks

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016 Formatia romaneasca RoadKillSoda va canta pe …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com