photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Andreea Balan & Cortes – Uita-ma (videoclip)
uita-ma balan cortes

Andreea Balan & Cortes – Uita-ma (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Cortes colaboreaza, la fel ca alti rapperi, cu o cantareata pentru o piesa dramatica despre o relatie care s-a incheiat. Andreea Balan arata foarte bine in clipul pentru Uita-ma, iar atat piesa cat si videoclipul ne plac mult.

E o schimbare de la piesele pe care le-am auzit de obicei de la Andreea Balan si ne place rezultatul final.Uita-ma e o productie semnata de DAV7 Music (Adi Colceru, Adi Cristescu si Chris Mayer), iar la versuri a contribuit si Cortes, videoclipul fiind regizat de Edward Aninaru si filmat in L.A.

Nimic nu uneste oamenii mai mult decat suferinta. Lucrul acesta a fost valabil pentru mine si Cortes si azi lansam cea mai personala colaborare din carierele noastre: UITA-MA! Am inregistrat vocile cu lacrimi in ochi si pentru noi aceasta piesa a reprezentat o terapie, o eliberare si o vindecare a trecutului. Azi sunt vindecata complet, am lasat totul in urma si am inchis usa definitiv. Sper sa se regaseasca cat multi oameni in mesajul nostru si sa ii ajute si pe altii sa treaca peste. Enjoy, a scris cantareata pe Facebook.

Cortes, rapperul din gasca Rappin’ On Production a lansat pana acum o colaborare de succes cu Connect-R – „Vedeta mea” si un EP, „Natural”, foarte bine primit de public in toamna anului trecut.

Andreea e cunoscuta pentru show-urile pline de muzica, dansuri, costume si surprize, iar asta i-a adus recent premiul BEST SHOW la Media Music Awards si posibilitatea de a canta noul single cu Cortes in premiera pe scena premiilor muzicale.

Va place piesa? Merita sa intre pe radio?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com