photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Andreea Balan – Sens unic (videoclip nou)
andreea balan sens unic

Andreea Balan – Sens unic (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Andreea Balan – Sens unic (videoclip nou)

Andreea Balan colaboreaza cu cei care i-au dat Deliei hitul Pe aripi de vant, Kazibo, pentru cel mai nou single al sau, Sens unic. Noua piesa a Andreei Balan apare direct cu un videoclip filmat la Los Angeles.

Regia ii apartine lui Edward Aninaru, iar filmarile au avut loc la Salt Dry Sea, iar Andreea revine astfel in atentia noastra, la scurta vreme dupa ce a devenit mamica. Odata cu lansarea acestui single, Andreea Balan le-a oferit si o scrisoare fanilor, in care povesteste putin despre ce inseamna aceasta piesa pentru ea si ce ne pregateste mai departe, dupa ce multa vreme a stat in lumina reflectoarelor.

Sens unic a fost scrisa special pentru mine si despre viata mea personala de catre baietii foarte talentati de la Kazibo. Piesa e ca un pansament care vindeca, deschide usi noi si arata sensul in care mergem fiecare dintre noi dupa un moment greu, indiferent ca e despre dragoste sau nu.

Mi-am promis ca nu voi mai canta piese care sunt facute pentru radio sau TV. Voi canta numai piese care ma reprezinta. Ma intereseaza ce transmite muzica mea si ce ajunge la voi, ce simtiti voi si cum va ajuta, cum va schimba in vreun fel. Sper sa va placa, sa va regasiti si sa fim impreuna in experienta pe care o voi crea de acum inainte. Am lucrat in ultimele luni sa schimbam intreg show-ul si va avea o structura noua, special si un nume pe care l-am tinut secret de cateva luni. Il voi dezvalui la inceputul lunii martie. Pana atunci, va astept pe Tumblr si pe Facebook unde voi posta cateva surprize.” declara Andreea.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com