photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Andreea Bălan și-a vopsit părul în fel și chip.
andreea_balan001_03_4100ac460b

Andreea Bălan și-a vopsit părul în fel și chip.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

La finele anilor 90, toată lumea a trăit frenezia generată de trupa Andre (Andreea Bălan și Andreea Antonescu) şi multe copile din perioada aceea și-au cumpărat măcar o pereche de BP-uri (încălţările cu talpă gigant, denumite „bucuria piticilor”) şi care și-au prins meşe roz în păr. De atunci, Andreea Bălan a evoluat din toate punctele de vedere, iar culoarea părului ei a cunoscut nenumărate schimbări. Dar câți știu care e culoarea ei naturală, de fapt?

Din dorința de a se reinventa pentru a rămâne în atenția publicului și de a se adapta diverselor tendințe, Andreea Bălan și-a schimbat look-ul de foarte multe ori. A fost roșcată, blondă, blondă și creață, șatenă cu șuvițe blonde, iar în ultima perioadă a trecut la albastru, în mai multe nuanțe. Mai mult, ea intenționează să se vopsească în culorile curcubeului pentru a se alinia unui alt trand.

Andreea a făcut atât de multe schimbări încât fanii ei nici măcar nu ar putea spune cu mâna e inimă care este de fapt culoarea naturală a părului ei. ”Apropo de culoarea parului a fost ok la inceput daca aveai nevoie de o schimbare, dar acum trebuie sa revii la culoarea ta naturala!!!”, a scris de curând un admirator al cântăreței, pe o rețea de socializare. Andreea i-a răspuns prompt și chiar a părut că s-a amuzat teribil la vederea mesajului: ”Adică negru? :))) culoarea mea naturală e șaten închis. Asta vrei?”. Ce e drept, artista a avut părul șaten pentru o scurtă perioadă, însă a renunțat repede la acel look.

Iată schimbările de look prin care a trecut Andreea Bălan de-a lungul anilor:

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com