photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Andreea Banica feat. UDDI – Departamentul de relatii (videoclip nou)
andreea thumb

Andreea Banica feat. UDDI – Departamentul de relatii (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Andreea Banica feat. UDDI – Departamentul de relatii (videoclip nou)

Andreea Banica suna la Departamentul de relatii, alaturi de Uddi. Single-ul este compus de George, Marius Dia, Theea Miculescu si produs de Andrei Idu & Marius Dia.

Piesa vorbeste despre relatiile pierdute si compromisurile pe care oamenii le fac pentru persoana iubita. In clipul regizat de Dan Petcan, sexy diva isi asteapta iubitul acasa si il suna, dar acesta prefera sa stea in oras cu baietii. Intr-un final, UDDI, care joaca rolul iubitului, ajunge acasa si se revanseaza.
Departamentul de relatii este o piesa tare draga, pe care am asteptat cu nerabdare sa o impartasesc cu voi! Am lucrat cu spor impreuna cu UDDI si echipa. Imi place foarte mult ce a iesit, sper ca va veti regasi in aceasta piesa!”, declara Andreea Banica.

“Acesta colaborare imi demonstreaza in continuare faptul ca daca iti doresti cu adevarat ceva si muncesti pentru asta, doar cerul e limita. Sunt onorat ca am ajuns sa colaborez cu unul dintre cei mai mari artisti din Romania, Andreea Banica, careia ii multumesc din suflet! Piesa ‘Departamentul de relatii’ este o poveste de dragoste contemporana care are un final fericit. Multumesc, Famous Production, Panda Music, Cat Music si nu in ultimul rand, intregii echipe pentru profesionalism, placere si sprijin! Bless!”, declara UDDI.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

ackym

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou) Ackym si Maxim lanseaza „I Love U”, o piesa …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com