photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Andreea Marin, Teo Trandafir şi Monica Anghel luptă împotriva VIOLENŢEI DOMESTICE în videoclipul piesei „RDK-te şi fugi” cântată de GABI COTABIŢĂ
unnamed_1_25_0ab1c06025

Andreea Marin, Teo Trandafir şi Monica Anghel luptă împotriva VIOLENŢEI DOMESTICE în videoclipul piesei „RDK-te şi fugi” cântată de GABI COTABIŢĂ

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Gabriel Cotabiţă şi rapperul JerryCo şi-au unit forţele în acest imn destinat luptei împotriva violenţei asupra femeilor. “Ridică-te şi fugi, nu asta era ce-ai visat” ne cântă Gabi Cotabiţă şi le îndeamnă pe femeile care suferă de orice formă de abuz (fizic, sexual, psihic, emoţional) să aibă curajul de a spune NU şi de a lua atitudine în faţa violenţei.

Single-ul “RDK-te si fugi” este insotit si de un videoclip in care numeroase personalitati sustin mesajul piesei si transmit femeilor sa aiba incredere in fortele lor proprii si sa nu se lase obiectivate si supuse umilintei.

„RDK-te si fugi” este totodata imnul unei campanii initiata de Roton si sustinuta de Politia Romana si Asociatia “Necuvinte”, obiectivul principal fiind cresterea constientizarii publice asupra problemei violentei, ale carei efecte tind sa fie banalizate, mai ales din cauza expunerii media de zi cu zi.

In ultimii ani peste 16.000 de cazuri de violenta asupra femeilor au fost raportate catre stat, insa “cifra neagra”, adevarul nespus, are o proportie mult mai mare.

Romania a semnat anul trecut convenţia CoE privind prevenirea si combaterea violentei impotriva femeilor si a violentei domestice, insa pentru implementarea eficienta a principiilor actului, acestea din urma trebuies “graite” sau “cantate” cu voce tare in spatiul public.

Gabriel Cotabita si JerryCo sunt artistii care contribuie activ la crestererea constientizarii acestei probleme sociale, incurajand femeile sa lupte pentru o viata decenta si linistita.

Multumim pentru sustinere: Andreea Marin, Teo Trandafir, Stela Popescu, Monica Anghel, Roxana Iliescu, Anca Turcasiu, Anca Sigartau, Monica Davidescu, Rucsy, Cristina Marinescu, Catalina (Lee Heart/ Radio Killer), Amna, Beatrice, Anca Sigartau, Irina Condureanu,  Andreea Antonescu, Eliza Panait, Doina Melinte, Thea Hainovitz, Anca Georgescu, precum si Angelic Studio pentru makeup si hairstyle.

 

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com