photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Andrew Bayer feat. Asbjorn – Super Human (single nou)
andrew bayer do androids dream ep

Andrew Bayer feat. Asbjorn – Super Human (single nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Andrew Bayer, unul dintre cei mai consistenti producatori trance si progressive, dar si omul din spatele noului album Above & Beyond, are un nou single, intitulat „Super Human”, extras de noul sau mini-album.

I-am zis mini-album, insa „Do Androids Dream”, materialul de pe care este extras single-ul vocal EDM pe care urmeaza sa il ascultam impreuna, este un EP care include 5 piese noi de la Andrew Bayer, talentul EDM care a influentat puternic soundul Anjunabeats in ultimii ani. „Super Human” se numeste noul single Andrew Bayer si este realizat impreuna cu danezul „Asbjorn”.

Andrew Bayer feat. Asbjorn – Super Human (single nou)

„Record of the week” in emisiunea Group Therapy Radio a celor de la Above & Beyond si sprijinit de multe nume mari (Ferry Corsten, Sander van Doorn, Swanky Tunes etc.), „Super Human” este primul single vocal pe care Andrew Bayer il lanseaza dupa 2 ani, timp in care ne-a castigat inimile cu bijuteriile sale instrumentale. Amintim „Bullet Catch”, „The District”, „Once Lydian” etc.

„Super Human” a fost lansat ieri, 23 martie, la Anjunabeats. EP-ul „Do Androids Dream” beneficiaza de un turneu de promovare de doua saptamani in Statele Unite ale Americii si Canada, Andrew Bayer urmand sa ajunga in cluburi precum „Pacha” din New York sau „Ruby Skye” din San Francisco.

In cazul in care nu stiati, Andrew Bayer a pus umarul decisiv la realizarea ultimului album Above & Beyond, „We Are All We Need”. Se simte… si nu o spunem cu prea multa bucurie.

„Super Human” nu e prea pop pentru Andrew Bayer?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com