photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Andy Moor – Resurrection (piesa noua)
andy moor(1)

Andy Moor – Resurrection (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Andy Moor.V-am oferit deja spre auditie aceasta piesa in primele zile ale anului, cand am facut o recapitulare a pieselor trance care vor fi lansate in luna ianuarie, insa noi credem ca noul single Andy Moor chiar merita si un articol dedicat.

Andy Moor este una dintre putinele legende din zona trance care, odata cu trecerea anilor, si-a pastrat stilul. Poate ca britanicul a fost mai lenes in ultimii ani, dar 2016 pare sa fie anul revenirii pentru Andrew Beardmore, iar „Resurrection” este un bun indiciu pentru comeback. Sa ii ascultam noul single!

Andy Moor – Resurrection (piesa noua)

Sunt multe, foarte multe piese pe care efectiv le iubim de la Andy Moor, fie ca vorbim de piesele semnate sub propriul nume de scena, fie ca ne referim la productiile de pe proiectele sale paralele:Leama & Moor, Tilt, Whiteroom etc. Toate au acea linie de bass farty-progressive specifica lui Andy Moor, joase care sunt foarte greu de reprodus.

Daca anul trecut AVA Recordings a ajuns la release-ul cu numarul 100, milestone care a fost sarbatorit prin lansarea colaborarii vocale „One Thing About You” intre Andy Moor si Somna, piesa pe care o gasiti in topul nostru trance pe anul trecut, in 2016 Andy Moor marcheaza 10 ani de existenta a casei sale de discuri. Ne-a promis multe surprize, una dintre ele fiind o competitie de remixuri pentru Year Zero, una dintre cele mai tari piese de la Andy Moor. Abia asteptam sa auzim rezultatele acestui concurs.

Cine este fan Andy Moor?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com