photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Andy Moor si Lange isi unesc fortele pentru proiectul STADIUM4
andy moor lange stadium4

Andy Moor si Lange isi unesc fortele pentru proiectul STADIUM4

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Dupa ce nume ca Markus Schulz si Ferry Corsten au format impreuna proiecte de genul New World Punx, alti doi tranceri de renume isi alatura priceperea si energiile. Este vorba despre titanii Andy Moor si Lange, pe care ii vom vedea impreuna sub numele STADIUM4.

Inspirat de numele primei colaborari dintre cei doi, intitulata „Stadium Four” si lansata inapoi in 2009, proiectul „STADIUM4″ promite fanilor celor doi britanici, deloc putini si foarte atasati de sound-ul inconfundabil al fiecaruia, multe productii si gig-uri in urmatoarea perioada. Andy Moor si Lange au de gand ca stilul STADIUM4 sa fie epic si de festival, insa nu cheesy (comercial). Daca muzica viitorului duo va suna ca „Stadium Four”, e perfect!

Lange & Andy Moor – Stadium Four

Si-au tot remixat piesele intre ei din 2009 pana astazi, insa singurele productii pe care si-au pus numele impreuna sunt „Stadium Four” si „Top Of The World„, aceasta din urma ocupand un onorabil loc 10 inclasamentul trance pe care l-am intocmit la sfarsitul anului 2014.

Pentru Andy Moor si Lange, primul gig in formula back to back dateaza din 31 decembrie 2012, cand acestia au mixat in fata a peste 14.000 de oameni la trecerea dintre ani. Urmatorul va avea loc weekendul acesta, 20 martie, in celebrul club The Gallery din Londra, care anul acesta implineste 20 de ani. Evenimentul marcheaza debutul proiectului STADIUM4, iar line-up-ul ii mai include pe Rank1 si Heatbeat.

Andy Moor si Lange vor continua sa produca si singuri, insa in urmatoarea cei doi DJ-i si producatori se vor concentra pe proiectul lor comun.

Ce asteptari aveti de la STADIUM4?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com