photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Andy (Taine) a lansat piesa „Visele…Clipele”
Andy-Taine-a-lansat-piesa-quot-Visele-Clipele-quot.jpg

Andy (Taine) a lansat piesa „Visele…Clipele”

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Andy (Taine) a lansat piesa „Visele…Clipele”

Andy de la grupul bucurestean Taine a lansat o compozitie noua, intr-o maniera muzicala diferita fata de ce fanii Taine sunt obisniuiti.

Iata ce spune Andy despre piesa lansata pe 19 aprilie:

„Piesa a fost compusa in urma cu 3- 4 ani, initial fara un scop precis,dar pentru ca a fost inregistrata si orchestrata la noi in studio si am avut ragaz pentru productia ei, mi-am dat seama ca poate avea un oarecare potential. De-a lungul timpului am primit multe provocari si recomandari de bine de la diversi cunoscuti care imi reprosau ca nu sunt in stare sa compun un hit, o piesa lenta, digerabila care sa nu fie rece si foarte tehnica asa cum sunt compozitiile Taine.

Aceasta piesa nu poate fi considerata ca facand parte dintr-un proiect solo, ci doar o incercare de a-mi demonstra ca pot scrie si piese mai accesibile, mai bine zis a fost mai degraba o provocare personala. Dupa ce am terminat de mixat piesa, m-am gandit ca ar fi potrivit sa ii fac un videoclip, fiind singura sansa de a o aduce in atentia publicului larg.

Am apelat cu aceasta ocazie la Miluta Flueras, un cunoscut fotograf de concert, iar filmarea a fost facuta intr-o singura zi, vara trecuta, fara sa avem un storyboard sau o poveste bine regizata. Am filmat doar eu cu Miluta, fara lumini, fara decoruri speciale, machiaj sau alte efecte. Mi-am pus increderea in intuitia si pregatirea lui, chiar daca specializarea lui este fotografia. Piesa ar fi trebuit sa apara anul trecut in octombrie insa nefericitul eveniment din clubul Colectiv a amanat finalizarea proiectului. Ii multumesc in mod deosebit lui Miluta pentru ca m-a ajutat sa pun in valoare aceasta piesa.

Astazi sunt entuziasmat ca am reusit sa o lansez si sper ca si voi sa fiti la fel de incantati de aceasta realizare. „

Credits:

Muzica: Andy Ionescu

Versuri: Andy Ionescu & Corneliu Ionescu

Orchestratie: Adrian Tabacaru

Backing vocals: Aura Danciulescu

Productie video: Miluta Flueras

Productie audio: Taine Multimedia Studio

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Smiley & Feli - Vals

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou) Smiley colaboreaza cu Feli pentru o noua varianta a piesei Vals, una …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com