photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Anna Lesko, despărțire cu scandal
06-941276_10151702867211806_936333330_n_54459d2d74

Anna Lesko, despărțire cu scandal

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Scandal mare între Anna Lesko şi Florin Nedelcu, cel pe care a ajuns să-l ungă din şofer personal impresar şi agent de concerte. După o şchiopătare profesională a artistei în ultimii cinci ani, Lesko l-a concediat.

Solista este hotărâtă să rezilieze contractul cu Nedelcu şi, mai mult, a recrutat o parte din echipa de agenţi a impresarului.

Artista basarabeancă nu doreşte să comenteze deocamdată ruptura de cel căruia i-a acordat un mare credit şi l-a încurajat să-şi facă o carieră profesională folosindu-se de numele ei, însă a ţinut să trâmbiţeze prin comunicate în toată zona agenţilor de concerte că, pe viitor, va putea fi contractată pentru evenimente concertistice printr-o nouă echipă.

Potrivit zvonurilor din piaţă, se pare că Anna s-ar fi declarat nemulţumită de munca echipei lui Nedelcu, acuzând că agenţii caută să o promoveze prin ea pe iubita impresarului, Andra (Like Chocolate).

Mai mult, se spune că Nedelcu ar fi obişnuit să stabilească locurile exotice unde filma videoclipurile Annei Lesko în funcţie de vacanţele şi poftele lui şi ale iubitei sale: Thailanda, Cuba, Zanzibar.

I-a fost şofer ani buni

Prietenia Annei Lesko cu Florin Nedecu a început pe când acesta, angajat la firma de impresariat deţinută de Niki Constantinescu şi Radu Groza, Music Management, a fost delegat să-i fie şofer artistei.

Pe fondul deprecierii relaţiei solistei cu fostul ei impresar, Radu Groza, Florin Nedecu a profitat de relaţiile profesionale ale şefilor săi şi şi-a făcut propria firmă, primul artist semnat fiind chiar Anna Lesko, care şi-a obţinut libertatea contractuală cu scandal.

Cunoscută pentru hotărârea sa, Anna Lesko nu s-a lăsat până când nu l-a adus pe Radu Groza, fostui ei protector, la sapă de lemn pentru recuperarea unor sume pe care susţinea că i le datorează. Nu e exclus ca aceasta să fie şi soarta lui Nedelcu.

 

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com