photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Anna Lesko feat. Matteo – Arunca-ma (videoclip nou)
image001(1)

Anna Lesko feat. Matteo – Arunca-ma (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Anna Lesko si Matteo vin cu o piesa perfecta pentru playlistul de Valentine’s Day – Arunca-ma. Cu un videoclip indraznet in care un cuplu imparte momente intime, cei doi ne ofera inspiratia pentru o noapte fierbinte.

Sursa de inspiratie a acestei piese este chiar Anna Lesko: ”Este o artista senzuala, talentata si foarte expresiva. O sursa buna de inspiratie!”, spune Matteo.

Piesa „Arunca-ma” imi aprinde imaginatia si imi trezeste fiori de dragoste, atitudine ce se potriveste ca o manusa personalitatii mele artistice. Multumesc Mattman Music, ei sunt cei care au lansat provocarea acestui featuring alaturi de Matteo si impreuna am dat viata acestei povesti de amor lipsita de prejudecati.” declara Anna Lesko.

”Pentru piesa Annei Lesko au fost ore lungi de discutii. Am stat, am vorbit si am ascultat-o povestindu-mi diferite trairi de-ale ei. Asta ne-a ajutat sa ii scriem versurile. Vorbesc la plural pentru ca nu numai eu am compus piesa “Arunca-ma”, ci o gasca intreaga de prieteni talentati de-ai mei pe care ii cheama Mattman Music!”.

 

Anna Lesko a mai lansat cateva piese anul trecut, precum Poza ta, Milky Way sau Down Down, insa Arunca-ma are potential sa ajunga pe radio. In plus, nu e la prima colaborare cu Matteo, pentru ca acceptat sa apara in videoclipul acestuia la piesa Trafic infernal. Pe el l-am ascultat cu single-ul Gandesc cu voce tare si, mai recent, cu Ce zi linistita, o colaborare cu Gabriel Cotabita.
Va place piesa Annei Lesko si a lui Matteo?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com