photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Antidot feat. Alexo – E criminala
criminala_54ce754c1c

Antidot feat. Alexo – E criminala

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Continuand reteta single-ului precedent „Printre vise calator”, care s-a bucurat de succes, avand un feedback bun din partea ascultatorilor, ruland si pe micile ecrane, Antidot si Alexo aduc cu noua piesa un sound fresh, de vara ce transmite o stare pozitiva. Cei doi artisti au ales sa combine intre ele, doua stiluri muzicale si anume, Hip-Hop si Reggae.

Antidot este un rapper iesean care si-a inceput cariera muzicala intr-un mod profesional, incepand cu anii 2006. De-a lungul timpului a colaborat cu artisti consacrati, are la activ 2 albume solo si unul cu trupa si in prezent lucreaza la un nou album solo.

Alexo, finalist al show-ului „M-a facut mama artist de la Prima Tv”, este un tanar interpret care a luat contact cu muzica inca de la varsta frageda de 4 ani. A cantat alaturi de artisti consacrati ai momentului, unul dintre ei fiind Connect-R. Muzica si versurile piesei „E criminala”, apartin lui Antidot si Alexo, de mix-master s-a ocupat Antidot si Alex Maxim, iar prin acest single ei prezinta povestea unei fete care face furori printre baieti si totodata se lasa greu cucerita.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

demi-lovato-tell-me-you-love-me-video

Demi Lovato – Tell Me You Love Me (videoclip nou)

Demi Lovato – Tell Me You Love Me (videoclip nou) Demi Lovato are o poveste de …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com