photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Antidot feat.Ella G – În Lipsa Ta (videoclip nou)
antidot

Antidot feat.Ella G – În Lipsa Ta (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Antidot revine cu o noua piesa si un videoclip, “In lipsa ta”, insa de data aceasta alaturi de interpreta Ella G, cu care si joaca in clip in rolurile principale. 

Antidot precizeaza ca piesa a luat nastere dupa o cearta cu fosta lui prietena si chiar in aceeasi zi a facut versurile si a inregistrat-o si totodata simte ca in aceasta piesa o sa se regaseasca foarte multe persoane deoarece este inspirata din viata lui.

Povestea clipului este despre 2 artisti de opera care la inceput sunt doar colegi de scena insa cu timpul ajung sa fie impreuna. La inceput totul este roz, insa mai tarziu unul dintre ei o ia pe drumuri diferite, realizand totusi la final ca a gresit.

Piesa “In lipsa ta” este scrisa si compusa in totalitate de catre Antidot care a contribuit si la mix-masterul acesteia, pe final fiind ajutat de Alessander. Melodia a fost creata in studiourile AndyMedia, insa la linia melodica a refrenului a intervenit si Adriana Chitac, iar videoclipul este produs de catre echipa Addarta si a fost filmat in Iasi.

Anul 2015 a fost un an foarte prolific pentru Antidot, din punct de vedere muzical, acesta lansand piesele “Printre vise calator (feat. Alexo)”, “E criminala (feat. Alexo)”, “No puedo mas (feat. Ank Neacsu, Dj Magnum&Dj Lion)” si “Nu te uit (feat. Ank Neacsu, Dj Magnum&Dj Lion)” dar si imnul official al campionului mondial la box la categoria super-grea (Mihai Nistor) insa el promite ca in anul 2016 vor urma mai multe surprize, aceasta noua piesa fiind una dintre ele.

Antidot a colaborat pana in prezent cu artisti cunoscuti precum: What’s UP, Doddy, Jayoh, Ank Neacsu (ex ASIA) s.a.

Ella G. a ajuns foarte departe in concursul muzical X-Factor impreuna cu trupa ei de atunci.  In prezent ea activeaza intr-un band foarte cunoscut si lucreaza tot in domeniul muzical.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com