photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Antonia, FĂRĂ SUTIEN pe internet!
antonia_db84a6d737_8eb22d9c0f

Antonia, FĂRĂ SUTIEN pe internet!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

De când și-a pus silicoane, Antonia are apariții din ce în ce mai îndrăznețe.

Cântăreața optează pentru rochii sexy, mulate și cât mai decupate, așa cum s-a întâmplat la Media Music Awards sau ținute lejere în care se pozează fără rezerve, așa cum a făcut de curând. Ea a renunțat la sutien, și-a pus pe umeri o bluză lejeră, pentru a-și acoperi parțial sânii, s-a pozat și a publicat imaginea pe o rețea de socializare, unde mii de oameni i-au dat rapid Like și au complimentat-o pentru frumusețea ei.

Deși a născut a începutul acestui an, Antonia arată extrem de bine, are un trup tras prin inel și nu s-a sfiit să îl arate în toată splendoarea, pe covorul verde de la Media Music Awards. Ea a ales o ținută care a ieșit în evidență: o rochie roșie ca focul, cu paiete, cu tăietură pe picior și cu abdomenul la vedere. La capitolul încălățăminte, artista a optat pentru o pereche de sanadale fără toc, poate pentru a nu fi prea înaltă.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai cunoscute și mai admirate cupluri din showbiz și au împreună un băiețel, care îi face fericiți. Cei doi și-au făcut publică relația după mult timp în care au ținut-o departe de ochii lumii. Antonia mai are o fetiță, pe nume Maya.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com