photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Antonio Banderas lasă filmele
lumea-antonio_60ec5dfddf

Antonio Banderas lasă filmele

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Niciodată nu e prea târziu să-ţi descoperi noi pasiuni. O demonstrează Antonio Banderas care, la 54 de ani, renunţă pentru o perioadă la Hollywood, ca să urmeze cursurile unei prestigioase facultăţi de design vestimentar din Londra.

La 54 de ani, Antonio Banderas a descoperit că are chemare către industria modei, însă vrea să aibă şi un atestat în domeniu. “Desperado” a decis să se înscrie la cursurile prestigioasei Facultăţi de Design St. Martin, la care au studiat nume mari, precum John Galliano, Stella McCartney sau Alexander McQueen. Actorul a făcut anunţul în emisiunea “Loose Women”, de la postul britanic ITV.

«La facultate o să mă simt iar tânăr»

“Este ceva la care mă gândesc de multă vreme, iar una dintre cele mai bune facultăţi din lume este la Londra. Mă voi înscrie aici. Am nevoie de cunoştinţe pentru a păşi în domeniul acesta. Faptul că o să îmi pun iar coatele pe bancă mă face să mă simt tânăr din nou”, a mărturisit Banderas în show-ul TV.

De altfel, designul vestimentar face casă bună cu celebritatea. Banderas poate profita de numele său pentru a-şi croi drum în acest domeniu, luând exemplu de la alte staruri. Fotbalistul David Beckham, rapperul Kanye West sau Pharrell Williams sunt câteva dintre vedetele care au demarat un business profitabil în industria modei, după ce au devenit faimoşi.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com