photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Antract – Indragostitii au aripi (videoclip nou)
72891_513020315427426_1991044005_n

Antract – Indragostitii au aripi (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Trupa Antract a lansat videoclipul piesei “Indragostitii au aripi”. Asa cum spune chiar titlul, piesa aduce un mesaj de dragoste tuturor indragostitilor, si nu numai. Un mesaj in care ne regasim fiecare dintre noi.

Ideea de iubire este sustinuta si dusa mai departe de videoclipul cu un mare impact emotional. Aduce in prim plan oameni obisnuiti nefardati, neaccesorizati, ci asa cum sunt ei in fiecare zi. Indragostiti. Ideea a venit mai ales din faptul ca, de cele mai multe ori, este promovata ideea de perfectiune, ori lucrurile nu sunt intodeauna asa.

Indiferent de statutul social, culoarea pielii sau dizabilitatile fizice pe care le avem, toti suntem construiti sa iubim si avem in comun sentimentul ca ne cresc aripi atunci cand ne indragostim. Indragostitii au aripi!

In acelasi timp, prin acest videoclip, Antract ne reaminteste de problemele care exista in societate si ne indeamna la solidaritate cu cei din jurul nostru.

Acestea fiind spuse, va invit cu drag sa urmarim impreuna clipul noului single al celor de la Antract, “Indragostitii au aripi”, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Smiley & Feli - Vals

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou) Smiley colaboreaza cu Feli pentru o noua varianta a piesei Vals, una …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com