photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Anunțul făcut de Celine Dion
celine-dion_02_1c76dad5a8

Anunțul făcut de Celine Dion

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Cântăreaţa canadiană Céline Dion a anunţat că îşi va relua în luna august cariera artistică, după un an în care s-a dedicat exclusiv familiei sale.

Cântăreaţa canadiană, în vârstă de 46 de ani, a decis să îşi reia cariera şi va urca din nou pe scenă, în luna august, pentru o serie de show-uri pe care le va susţine la Caesars Palace Colosseum din Las Vegas.

„Este foarte emoţionat pentru mine şi anticipez că emoţiile vor creşte şi mai mult cu cât momentul se apropie”, a declarat Céline Dion.

Anul trecut, Céline Dion anunţa că îşi anulează toate angajamentele profesionale pentru o perioadă nedeterminată, pentru a se dedica familiei sale.

„După ce a reflectat foarte serios, Céline Dion a luat decizia de a amâna pe o perioadă nedeterminată toate activităţile ei profesionale, cu scopul de a se concentra 100% asupra stării de sănătate a soţului ei şi a familiei sale”, se afirma într-un comunicat făcut public în august 2013 de reprezentanţii artistei.

În comunicat era reamintit faptul că soţul cântăreţei, René Angelil, în vârstă de 73 de ani, a fost operat de o tumoare canceroasă în decembrie 2013.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com