photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Arctic Moon – Data Ghost (piesa noua)
arctic moon

Arctic Moon – Data Ghost (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Azi marim tempoul si il ducem la 138 BPM, unde polonezul Arctic Moon mereu a stralucit. Ne-o arata inca o data cu „Data Ghost”, noul sau single uplifting trance cu mici influente tech trance.

Cu un drop tech-trance surprinzator, care ne-a facut sa sarim de pe scaun instant alaltaseara, cand am auzit-o in premiera in emisiunea trancerilor Aly & Fila, „Data Ghost” e revenirea pe care fanii o asteptau de la Arctic Moon in 2016. Pentru uplifting trance combinat cu tech-trance de cea mai buna calitate, play this!

Ca fapt divers, Arctic Moon este unul dintre producatorii trance straini care ne-au bucurat de-a lungul vremii in Club Colectiv. S-a intamplat in februarie 2014. De atunci si pana acum Arctic Moon a mai crescut, securizandu-si locul la Future Sound of Egypt, poate cel mai cunoscut label din zona uplifting trance, locul in care toti creatorii de ritmuri trance euforice isi doresc sa ajunga.

Se pare ca Arctic Moon se pricepe la starturile de an. In 2015, polonezul ne-a bucurat cu „Into The Dusk”, o super piesa trance care a precedat „Revolution”, acel superb release vocal trance din 2014 cu Noire Lee. Speram sa auzim cat mai multe piese noi de la Arctic Moon in 2016, dar si de la FSOE.

„Data Ghost” va fi lansata maine, 15 ianuarie 2015, la Future Sound of Egypt (FSOE), casa de discuri condusa de Aly & Fila.

Si… nu-i asa ca dropul de la 2:20 e de zile mari?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com