photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Armin van Buuren & Garibay feat. Olaf Blackwood – I Need You (single nou)
armin van buuren garibay olaf

Armin van Buuren & Garibay feat. Olaf Blackwood – I Need You (single nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Armin van Buuren & Garibay feat. Olaf Blackwood – I Need You (single nou)

Mergand pe ideea „nu fi prizonierul propriului stil”, unul dintre cele mai cunoscute citate ale sale, Armin van Buuren incepe anul cu o piesa tropical house, „I Need You”.

Daca fanii sai traditionali nu credeau ca muzica lui Armin van Buuren poate deveni si mai comerciala decat cea din ultimii ani, „I Need You” cu siguranta ii va da pe acestia peste cap. Nu e o placere sa il vezi pe cel mai mare ambasador al muzicii trance ca face inca un pas spre muzica pop, dar nici nu putem sa nu recunoastem ca aceasta noua colaborare cu Garibay si Olaf Blackwood nu ar avea ceva fresh si simplu care ne place.

Daca Olaf Blackwood este un nume nou si despre care nu gasim prea multe referinte, despre Fernando Garibay sunt multe de spus. Cariera acestuia de producator si compozitor este reprezentata de 20 de ani de activitate la cel mai inalt nivel, cu piese produse pentru nume ca Lady Gaga, Enrique Iglesias, Paris Hilton, Will.I.Am, Britney Spears si Kylie Minogue. Plimbandu-se mai mereu intre dance si pop, acesta a fost mai mereu in cautarea hitului. Probabil Armin van Buuren a urmarit acelasi lucru prin realizarea si lansarea acestei productii pe care o putem incadra in genul tropical house.

„I Need You” a fost lansata in acest weekend la Armada Music, urmand ca zilele urmatoare sa vedem si videoclipul pentru acest surprinzator nou single de inceput de an de la Armin van Buuren. Speram si aproape suntem siguri ca vom auzi versurile lui Olaf Blackwood pe ritmuri mai rapide, ca urmare a unor remixuri trance/EDM care ar trebui sa apara in saptamanile urmatoare.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com