photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Armin van Buuren & Mark Sixma – Panta Rhei (piesa noua)
armin mark sixma

Armin van Buuren & Mark Sixma – Panta Rhei (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Continuam sa va prezentam cele mai noi si asteptate piese trance cu una dintre productiile prezente pe compilatia A State of Trance 2015, „Panta Rhei”, track semnat de nimeni altul decat autorul compilatiei, Armin van Buuren, in colaborare cu Mark Sixma.

Gata de lansare la finalul acestei saptamani, al 12-lea volum al compilatiei A State of Trancecontine nu una, nu doua, ci trei productii de la insusi Armin van Buuren. Vinovatul de serviciu pentru fenomenul ce astazi inseamna o emisiune care a ajuns la 700 de editii, un label, o compilatie si un festival international a colaborat cu Mark Sixma pentru „Panta Rhei”, o piesa electro-trance energica si pozitiva.

Armin van Buuren & Mark Sixma – Panta Rhei (piesa noua)

Panta Rhei, in traducere „Totul curge”, este un concept filozofic care spune ca nimic nu ramane neschimbat. Acest lucru il putem spune si despre Armin van Buuren si Mark Sixma. Daca primul are acum doi copii si un festival international ce poarta numele emisiunii care l-a facut celebru, despreMark Sixma putem spune ca se indreapta spre maturitate si ca a depasit de ceva vreme statutul de upcomer.

A colaborat cu producatori ca W&W, Jerome Isma-Ae, Chris Schweizer, Faruk Sabanci, Klauss Goulart, iar „Panta Rhei” vine ca o cireasa pe tortul discografiei sale impresionante din ultimii ani. Toamna trecuta i-am avut pe amandoi la Bucuresti si speram sa ii revedem cat mai curand. Daca nu impreuna, macar pe rand!

Lansata astazi la Armind Recordings (sublabel al Armada Music), „Panta Rhei” poate fi regasita pe CD-ul cu numarul 2 al compilatiei ASOT 2015 alaturi de productii precum „Live Your Dream” (Arisen Flame & Driftmoon), Gaia „In Principio” sau „Safe Inside You” (AvB with Betsie Larking).

Cum vi se pare colaborarea celor doi tranceri olandezi?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com