photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Asculta piesa Australiei la Eurovision!
guy sebastian

Asculta piesa Australiei la Eurovision!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Pentru ca aniverseaza 60 de ani de la aniversare, Eurovision a schimbat putin regulile si le-a permis australienilor sa participe la concurs. Astazi ascultam si piesa cu care Australia spera sa aiba o sansa la trofeul european – Tonight Again, cantata de Guy Sebastian.

Piesa australianului suna foarte actual si chiar e radio friendly, un trend care se pastreaza in ultima vreme la Eurovision. Concursul european incepe sa produca piese din ce in ce mai comerciale si mai putin kitsch-oase, iar cel mai bun exemplu ar fi Euphoria, cu care Loreen a castigat in urma cu cativa ani.

Insa favoritul din acest an este tot un nordic, Mans Zelmerlow, cel care va reprezenta Suedia cu piesaHeroes, un track upbeat si pozitiv. Pe de alta parte, Guy Sebastian, care reprezinta Australia, a castigat Australian Idol in 2003 si a lansat 7 albume pana acum, iar piesa Tonight Again are sanse sa stranga puncte de la tarile participante.

Noi ii trimitem pe Voltaj, care au anuntat si o schimbare in strategia lor de concurs, iar pe 23 mai, la Viena, vom vedea ce tara va pleca acasa cu trofeul Eurovision.

Ce parere aveti de piesa australianului? Are sanse sa ajunga in primele 3?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com