photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Beat Service & Sarah Russell – Would You (piesa noua)
Beat-Service-10(1)

Beat Service & Sarah Russell – Would You (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Beat Service. A venit vremea primului release din 2016 a lui Beat Service, unul dintre trancerii care anul trecut si-au lansat albumul de debut. Acum vine tocmai cu o piesa de pe albumul „Focus”, intitulata „Would You”.

Maltezul Beat Service a colaborat cu mai multe voci cunoscute din lumea trance pentru albumul „Focus”, una dintre ele fiind Sarah Russel. Piesa pe care au realizat-o impreuna este „Would You„, o frumoasa balada progressive trance exact pe stilul melancolico-dance cu care Beat Service ne-a obisnuit pana acum. O bijuterie pe care trebuie sa o ascultati!

Colaborarea „Would You” cu Sarah Russel va fi lansata la Raz Nitzan Music pe 8 februarie 2016 si este cel de-al 10-lea extras pe single de pe albumul „Focus”, dupa piese ca „An Autumn Tale” (cu Ana Criado), „Proxy” sau „Cafe Del Mar”.

Au fost multe productii tari de la Beat Service in 2015, insa niciuna nu ne-a vrajit asa cum in 2014 au facut-o remixurile pentru Susana sau Coldplay.

Nu i-au mai ramas multe piese de lansat ca single-uri de pe albumul sau de debut, asa ca asteptam in urmatoarea perioada material nou de la Beat Service.

Care este piesa voastra preferata de la Beat Service?

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com