photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Belleamy – Iubit si Inamic (videoclip nou)
Belleamy 2

Belleamy – Iubit si Inamic (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Belleamy – Iubit si Inamic (videoclip nou)

Dupa ce lansat single-ul „Toca me” si dupa o perioada destul de lunga pe care Belleamy a petrecut-o in studiourile de inregistrari, cantareata revine cu o piesa noua.

„Studioul de productie si inregistrari, care poarta un nou nume ‘On Music’ si care este cladit in jurul acelorasi oameni profesionisti Marius Draghici si Catalin Fantaneanu, mi-a devenit o a doua casa si familie si va asigur ca truda noastra, a tuturor, se va transforma in multe surprize placute pentru cei ce apreciaza muzica de calitate”, declara Belleamy.

Pentru productia video a acestui proiect, cantareata a solicitat sprijinul aceleiasi companii (GFS Studio), iar productia muzicala a fost incredintata producatorului si orchestratorului Eberhard Cristian, versurile fiind scrise de catre Theea Miculescu. Belleamy este increzatoare ca noua ei piesa va ajunge in inima si sufletul tuturor celor care apreciaza acest gen de muzica si mai ales celor care se regasesc in textul piesei. O piesa devine hit numai daca ascultatorii vor acest lucru”, declara Belleamy.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

ackym

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou) Ackym si Maxim lanseaza „I Love U”, o piesa …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com