photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Benji, un nou proiect in gasca Carla’s Dreams
Benji

Benji, un nou proiect in gasca Carla’s Dreams

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Din cand in cand ne mai atrag atentia si artistii din Republica Moldova. Asa cum s-a intamplat cuCarla’s Dreams in 2013, inainte de colaborarile cu Inna, Loredana si Delia, speram ca si Benji, sa confirme si sa mai auzim de el.

Benji este un proiect ce-i are ca membri pe Veniamin Rosca si pe Cristi Brinca ce se asemana, cel putin momentan, ca stil cu Carla’s Dreams. Ei au lansat de curand piesa „Iacata-ma-s”, care suna foarte bine si care-a fost bine primita in Republica Moldova.

Si videoclipul este foarte simpatic. Sa vedem daca o sa prinda si la noi in tara.

Proiectul Benji se bucura si de sustinerea celor de la Carla’s Dreams care ii vor ajuta si in continuare.

”Le-am observat de mai multe ori textele si talentul la compus texte si melodii, la ”sezatoarele” noastre. Aveau idei foarte bune de piese si concepte si am decis sa le dam o mana de ajutor, sa-i sustinem si noi cu ce putem”, a declarat Carla’s Dreams pentru KanKan.md

Si proiectul Carla’s Dreams ne-a surprins atunci cand s-a facut remarcat cu piesa „P.O.H.U.I.”, care ulterior a fost lansata si alaturi de Inna. A urmat apoi colaborarea cu Loredana pentru„Lumea mea”, iar de ultimele doua piese lansate alaturi de Delia, „Cum ne noi” si „Da, mama”,chiar nu mai are rost sa va zicem ceva, caci au luat cu asalt topurile romanesti.

Suntem curiosi sa vedem cum o sa evolueze si proiectul Benji, asa ca promitem ca o sa fim cu ochii pe ei. Cum vi se pare piesa „Iacata-ma-s” ?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com