photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Bere Gratis feat. Amna – Cum e dragoste (videoclip nou)
bere gratis cum e dragostea

Bere Gratis feat. Amna – Cum e dragoste (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Bere Gratis feat. Amna – Cum e dragoste (videoclip nou)

Bere Gratis si Amna lanseaza astazi un cantec-poveste in care vorbesc despre lupta interioara prin care trece fiecare om in cautarea dragostei. Cum e dragostea a fost compusa de Marian Damian, Bogdan Ioan, Mihai Georgescu si Mihai Munteanu, regia clipului fiind semnata de Claudiu Stan.

“Oricare dintre noi, oricat am incerca sa ne impotrivim, nu facem decat sa mergem mai departe in cautarea relatiei care ne ofera vibratia cea mai frumoasa, dragostea. Implicit, daca iubesti si esti iubit ai barometrul perfect al fericirii. Cine vrea, e liber sa incerce alte variante. Noua nu ne-au iesit” – Bere Gratis

Trupa cunoscuta pentru hit-uri precum “La tine as vrea sa vin”, “Noapte Calda”, “Poveste de oras”, “Vino mai aproape”, “Ce misto”, “Ultra fete”, “Strazi albastre” si “Doua inimi”, aniverseaza anul acesta 19 ani de activitate. Bere Gratis nu sunt straini de colaborari cu voci feminine de exceptie, pe langa Amna, lista cuprinzand nume ca Sore, Giulia, Elena Gheorghe si Alexandra Ungureanu.

Amna a luat industria muzicala prin surpindere odata cu Tell My Why, un debut fulminant care a atins pozitii fruntase in Polonia, Spania, Argentina, Serbia, Grecia si Mexic. Au urmat lansari de success printre care Fara aer, Arme, In oglinda, Cires de mai si La capatul Lumii.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com